Πάνος Μουζουράκης: Γευτείτε τον καινούριο δίσκο «Μονόλογος Για Δυο»

Ο Πάνος Μουζουράκης είναι στην ευχάριστη θέση να συστήσει τη νέα δισκογραφική δουλειά του με τη σφραγίδα του Μανώλη Φάμελλου.

Τα τραγούδια του καινούριου δίσκου του μας δίνει την ευκαιρία να γευτούμε ο Πάνος Μουζουράκης, στο κατώφλι της κυκλοφορίας του.

Το τελευταίο ολοκληρωμένο άλμπουμ του «Στόχος» έγινε πραγματικότητα πριν τρεισήμισι περίπου χρόνια, για να μας γνωρίσει τραγούδια όπως τα «Madame» (Padam Padam), «Θεριά Όνειρα», «Πώς Να Την Πεις Την Αγάπη» και όχι μόνο.

Έχει μεσολαβήσει το Φεβρουάριο του προηγούμενου έτους η ζωντανή ηχογράφηση «Πάνος Στο Γκαζόν», που μετέφερε το πανηγυρικό κλίμα της συναυλίας του Πάνου Μουζουράκη στον Κήπο του Μεγάρου Μουσικής Αθηνών, παρέα με πολλούς αγαπημένους καλλιτέχνες – φίλους του.

Στη νέα δισκογραφική δουλειά του ο πολυσχιδής τραγουδιστής και τραγουδοποιός κάθεται αναπαυτικά στο κάθισμα του συνοδηγού, αναλαμβάνοντας τις ερμηνείες και παραδίδει το τιμόνι στην ευθύνη του Μανώλη Φάμελλου, ο οποίος έχει επιμεληθεί ένα προς ένα τα έντεκα τραγούδια τόσο από συνθετική όσο και από στιχουργική άποψη.

Αφήστε μια απάντηση