Έτσι απέδειξε ο Σάκης Τανιμανίδης την αγάπη του στην Χριστίνα Μπόμπα!

Η Χριστίνα Μπόμπα τους τελευταίες τρεις μήνες έχει μετακομίσει στον Άγιο Δομίνικο προκειμένου να βρίσκεται κοντά στον αγαπημένο της Σάκη Τανιμανίδη και απολαμβάνει τη νέα της καθημερινότητα στο εξωτικό νησί της Καραϊβικής.
Η Χριστίνα βρίσκεται συνέχεια με τον Σάκη, ενώ ταυτόχρονα έχει κάνει κι άλλες φιλίες με ντόπιους. Ωστόσο, στον Άγιο Δομίνικο αγάπησε την «γιόγκα».Η Χριστίνα καθημερινά κάνει την γυμναστική της και έχει αγαπήσει την γιόγκα γιατί μέσω αυτής κατάφερε να γνωρίσει την μαγεία και την ενέργεια του διαλογισμού.
Μάλιστα, σε μια από τις προπονήσεις που κάνει, η Χριστίνα κατάφερε να πείσει τον σύντροφό της να την ακολουθήσει.
Έτσι, ο Σάκης απαρνήθηκε για λίγο τον δικό του τρόπο εκγύμνασης και έκανε γιόγκα για χάρη της κοπέλας του, ενώ δημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram και την παρακάτω φωτογραφία.
Σήμερα, μετά από καιρό, το κορίτσι μου με έπεισε να πάω στο μάθημα yoga που πάει και αυτή.
Εκεί λοιπόν συνέβησαν 3 πράγματα που θέλω να μοιραστώ μαζί σας:
1. Κατάλαβα το ποσό δύσκολη γυμναστική είναι η yoga και πλέον σέβομαι περισσότερο όλους και όλες αυτές που ασχολούνται με αυτήν!
2. Εγώ ημουν…εγω και παραλίγο να με πετάξουν τα κορίτσια από το μάθημα γιατί έκανα χαβαλέ και δεν μπορούσε να συγκεντρωθεί κάνεις!
3. Έκανα το χατίρι της Χριστίνας και την έκανα να χαμογελάσει, και αυτό είναι το πιο σημαντικό από όλα! (Ασχέτως που χρειάστηκε να αφήσω τη δική μου γυμναστική και να ξεχαρβαλώσω 1 γόνατο, 2 πόδια και έναν αγκώνα!) #namaste», έγραψε χαρακτηριστικά στη λεζάντα που την συνόδευε.

Αφήστε μια απάντηση