Δέσποινα Βανδή – Τα συγκινητικά της λόγια για την λήξη του Mamma Mia!

Για τη Δέσποινα Βανδή και τους συνεργάτες της το θέατρο Ακροπόλ έχει γίνει το δεύτερο σπίτι τους καθώς εκεί πραγματοποιήθηκαν οι παραστάσεις του Mamma Mia.
Με την τελευταία παράσταση του musical να είναι είναι φορτισμένη συναισθηματικά, η Δέσποινα Βανδή έστειλε το δικό της μήνυμα στο κοινό που παρακολούθησε την παράσταση αλλά και στους συνεργάτες της.
Η λεζάντα της φωτογραφίας στο instagram έγραφε:
“Χθες βράδυ έζησα μια από τις πιο έντονες στιγμές της καριέρας μου! Το @mammamiagreece έριξε αυλαία!Το Ντονατεικο έκλεισε! Ένας στίχος ηχεί ακόμη μέσα μου.”Ζήσε και μη σταματάς να γελάς όπως πριν που ήσουν η Dancing queen “! Γιατι ξεχνάμε!Κυλάει η ζωή και μες την καθημερινότητα μας ξεχνάμε πως όλοι κάποια στιγμή υπήρξαμε dancing queen! Και είναι τόσο ωραίο όταν ζούμε στιγμές ανεμελιάς σχεδόν με μια παιδικότητα! Το ξέρω πως μπορεί να είναι δύσκολο με τα προβλήματα που μπορεί να αντιμετωπίζουμε αυτήν τη στιγμή όλοι μας αλλά το χρωστάμε στον εαυτό μας και στο παιδί που ζει ακόμα μέσα μας!Σας ευχαριστώ για όλα αυτά που ένιωσα μαζί σας! Δεν περιγράφονται με λέξεις! Ραντεβού λοιπόν ξανά με το @mammamiagreece το φθινόπωρο!Με τα πρωτοβρόχια! Καλό μήνα!”

Αφήστε μια απάντηση