Χρήστος Μάστορας – Βραβεύεται από φιλανθρωπικό ίδρυμα!

Ο Χρήστος Μάστορας πριν λίγες μέρες βραβεύτηκε από το Δ.Σ του Ειδικά Αναγνωρισμένου Φιλανθρωπικού Σωματείου Ορφανοτροφείου Θηλέων Θεσσαλονίκης “Η ΜΕΛΙΣΣΑ” παίρνοντας τον τίτλο του Πρεσβευτή της ΜΕΛΙΣΣΑΣ, αναγνωρίζοντας την προσφορά του.

«Πριν λίγο καιρό μπήκα στο σπίτι σας και μου δώσατε να φάω, μου τραγουδήσατε και μου είπατε τις ιστορίες σας.. Ένιωσα μια ζεστασιά που δεν έχω νιώσει ούτε στα πιο πατροπαράδοτα σπίτια.. Σ’ευχαριστώ «Μέλισσα» που μου έδειξες πως η οικογένεια δεν φτιάχνεται στο ληξιαρχείο, οικογένεια είναι να μοιράζεσαι ένα πιάτο ζεστό φαί, ένα αστείο, ένα τραγούδι, ένα πείραγμα ή μια συμβουλή και πως η ευτυχία δεν υφίσταται αν δεν τη μοιράζεσαι.. ευχαριστώ που τη μοιραστήκατε μαζί μου» έγραψε στο κείμενο που συνόδευε την φωτογραφία που δημοσίευσε στο Instagram.

Πριν λίγο καιρό μπήκα στο σπίτι σας και μου δώσατε να φάω, μου τραγουδήσατε και μου είπατε τις ιστορίες σας.. Ένιωσα μια ζεστασιά που δεν έχω νιώσει ούτε στα πιο πατροπαράδοτα σπίτια.. Σ'ευχαριστώ "Μέλισσα" που μου έδειξες πως η οικογένεια δεν φτιάχνεται στο ληξιαρχείο, οικογένεια είναι να μοιράζεσαι ένα πιάτο ζεστό φαι, ένα αστείο, ένα τραγούδι, ενα πείραγμα ή μια συμβουλή και πως η ευτυχία δεν υφίσταται αν δεν τη μοιράζεσαι.. ευχαριστώ που τη μοιραστήκατε μαζι μου.

A post shared by Christos Mastoras (@xmastoras) on

Αφήστε μια απάντηση